Primitive Relaxing Music

Primitive Relaxing Music

Omdat de realiteit van de dag nogal heftig kan zijn en de bewustwording van het systeem waar we in gevangen zitten gevoelens van spanning en frustratie met zich mee kunnen brengen willen wij ook benadrukken dat het zeer verstandig is om af en toe even afstand te nemen en tot rust te komen.

Primitive Relaxing Music biedt u verschillende stijlen van ontspanningsmuziek. Deze muziek is zeer geschikt voor mediteren, studeren, kalmeren, in stressvolle situaties, maar ook gewoon om rustig even te genieten. Voordelen van ontspannen is dat het een positief effect heeft op jegezondheid: Door af en toe rust te nemen, kan het lichaam herstellen van dagelijkse stress. Je spieren ontspannen, je bloeddruk daalt en je ademhaling vertraagt. Bovendien werkt het immuunsysteem en je spijsvertering beter, waardoor je minder snel ziek wordt. Het heeft ook een zeer positief effect op het gedachtenproces. Je geest kan ook herstellen door te ontspannen. Mensen die regelmatig een pauze nemen, zien meer kansen dan iemand die altijd in de hoogste versnelling staat. Je creatieve vermogen is groter, je gedachten positiever en je bent beter in staat om te gaan met het hectische tempo van het dagelijks leven. Door te ontspannen functioneer je beter, zowel thuis als op het werk. Soms heb je zoveel aan je hoofd dat je het overzicht verliest.

Gemoedsrust zorgt ervoor dat je met een frisse blik weer naar iets kunt kijken. Resultaat: minder fouten en preciezer werk. productiviteit: Het lijkt misschien alsof je je tijd verspilt als je een pauze neemt, maar dat is niet het geval. Integendeel. Ontspanning zorgt voor een betere focus, zodat u sneller en effectiever werkt. Iemand die 9 uur werkt en af ​​en toe pauze neemt, kan meer werk doen dan iemand die 12 uur non-stop achter zijn computer zit. Door af en toe gas terug te nemen, krijg je meer energie en haal je meer uit je dag.

https://www.youtube.com/channel/UCnWAhkn4LXZ46Newh8RR_qA