Onafhankelijke Media Groep

Onafhankelijke Media Groep

Doneer


De Ommekeer gaat de Onafhankelijke Media in Nederland helpen verenigen. De Onafhankelijke Media Groep (OMG) is opgericht. Deze gaat een programmering maken waarin verschillende online omroepen, radio kanalen, nieuws kanalen en een krant te zien zullen zijn.

Om goede beslissingen te kunnen nemen, is het een vereiste dat mensen inzicht hebben in de bestaande werkelijkheid. Daarvoor is het nodig dat er onbelemmerd toegang is tot eerlijke, onafhankelijke en veelzijdige informatie.

Eenzijdige en gekleurde informatie leidt tot een eenzijdig en gekleurd (en dus incompleet of foutief) beeld. Beslissingen die mensen op basis dit beeld nemen, leiden uiteraard tot onverwachte en ongewenste gevolgen. Eenzijdige en gekleurde informatie leidt tot maatschappelijke problemen voor degenen die deze informatie (onterecht) aannemen voor neutrale informatie.

Het bestaande professionele medialandschap bestaat uit de reguliere staatsmedia en commerciƫle media. De producenten van deze media hebben veelal aanzienlijk andere belangen dan de consumenten ervan.

Daarom OMG!

Hiervoor hebben wij een startkapitaal nodig voor apparatuur, software, hardware, lokatie, transport en internet verbinding.

Help mee een alternatief op te bouwen voor de NPO en de andere Multinational Media (klik)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *